Vakantie boeken

Overzicht van vakantie aanbieders.

www.voordeligelastminutes.nl


Dating Sites

Op zoek naar een leuke dating site?

www.datingsitesonline.nl


NU Shop

Fantastische aanbiedingen.

shop.nu.nl


Bol.com

De winkel van ons allemaal.

www.bol.com


Wehkamp

De winkel voor mode, wonen en elektronica.

www.wehkamp.nl


Mediamarkt

De beste aanbiedingen vind je bij MediaMarkt.

www.mediamarkt.nl


AliExpress

Producten tegen groothandelsprijzen.

www.aliexpress.com


Hema

Design en kwaliteit voor een zacht prijsje.

www.hema.nl


TikTok Claim

Doe mee met de massaclaim tegen TikTok. 

www.tiktokclaim.org


Dress-for-Less

Europa’s designer outlet. Hoge kortingen.

www.dress-for-less.nl


Linkpartners

Ook linkpartner worden van Volkomengratis.nl ? 

Plaats eerst een duidelijk zichtbare link op je website en meld ons vervolgens de url waar de link naar Volkomengratis.nl te vinden is via dit contact formulier

Disclaimer


Volkomengratis.nl is een collectie van links die aan ons zijn gesuggereerd of door ons gezocht zijn. Volkomengratis.nl wil in de eerste plaats de bezoekers inlichten waar bepaalde dingen te vinden zijn. We proberen de informatie op de site en de nieuwsbrief naar bestvermogen te brengen maar aanvaarden geen burgerrechtelijke aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of gebreken in de informatie die via deze website of nieuwsbrief worden verstrekt tenzij de uitzonderingen die in het Nederlands recht zijn bepaald.

Volkomengratis.nl streeft er naar om zo correct mogelijke informatie te verstrekken maar kan niet voor wijzigingen instaan die sedert een laatste controle zijn gemaakt. Elke beslissing die genomen wordt op basis van de verstrekte informatie via deze website of nieuwsbrief is de exclusieve verantwoordelijkheid van de bezoeker. U neemt de volledige verantwoordelijkheid en alle uit het gebruik ervan voortvloeiende schaderisico's op u.

De beheerder van Volkomengratis.nl kan niet aansprakelijk zijn voor bijzondere, directe, indirecte, bijkomstige, afgeleide of bestraffende schade, noch voor enig ander nadeel van welke aard ook tenzij zou bewezen worden dat er bedrog in hoofde van de Volkomengratis.nl beheerder zou plaats hebben gehad. Zou één van de bovenstaande bepalingen om welke reden ook niet integraal toepasbaar zijn, dan blijven de overige bepalingen toch gelden.

Links
Alle links op de site van Volkomengratis.nl hebben als enige doel de bezoeker die dingen aan te reiken waarnaar hij op zoek is. Volkomengratis.nl is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt.

Evenmin is Volkomengratis.nl verantwoordelijk voor de privacy policies van die betreffende websites


© Volkomengratis.nl